Marcel Dommisse nieuwe directeur BackHoom

Marcel Dommisse (43) is aangesteld als directeur van BackHoom. Marcel komt van Strukton Worksphere waar hij als Sales Director verantwoordelijk was voor de thema’s verduurzaming en datagestuurde dienstverlening. Met de komst van Marcel kan BackHoom de positie als duurzame datapartner verder verstevigen.

Duurzame ontwikkelingen in de gebouwde omgeving zijn bekend terrein voor Marcel, die diverse functies op dit gebied heeft vervuld bij onder andere Strukton Worksphere, Cofely en Eneco. Met BackHoom gaat Marcel zich richten op het versnellen van de verduurzaming van woningen en gebouwen in Nederland. Marcel: “Het heeft mij altijd gefascineerd dat we in Nederland omgaan met energie alsof het een vanzelfsprekendheid is. Dat is het zeer zeker niet als we willen dat onze aarde nog een aantal generaties meegaat. In mijn werk heb ik mij daarom de afgelopen jaren steeds meer ingezet voor duurzame energieoplossingen in met name grote instellingen en gebouwen. Ik kijk er naar uit om vanuit het Duurzaam Dataplatform van BackHoom juist ook in die particulier gebouwde omgeving grote stappen te gaan zetten richting een duurzamer Nederland.”

Duurzaam Dataplatform
BackHoom is volop in ontwikkeling. De dienstverlening komt nu samen in het Duurzaam Dataplatform. Hierin worden diverse databronnen gecombineerd en geanalyseerd. Door deze data steeds verder te verrijken en eigen rekenmodellen te ontwikkelen, wordt ook nieuwe data gegenereerd. Hierdoor kan BackHoom gedetailleerde informatie over de kenmerken van elke woning en ieder gebouw in Nederland geven. Meer hierover vindt u op www.backhoom.nl/ddp.

Kom in contact
Als duurzame datapartner gaan we graag in gesprek met iedere partij die zich actief roert binnen de energietransitie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter op onze website of stuur een e-mail naar info [at] backhoom.nl.

 

 

Reacties zijn gesloten.