Over ons


Maak kennis met BackHoom

‘Een enthousiaste club van 10 professionals met een groot hart voor de energietransitie.’

Wij zijn BackHoom en wij ondersteunen de energietransitie met datagedreven inzicht. Hoe we dat doen? Met ons Duurzaam Dataplatform. Daarin verzamelen we kenmerken van elke woning en elk gebouw in Nederland. Onze rekenkern verwerkt deze in slimme algoritmes, waardoor wij gedetailleerd inzicht bieden in het verduurzamingspotentieel van de gebouwde omgeving. Met custom-made tooling en API’s.

We faciliteren iedereen die werkt aan een duurzamer Nederland, en we bieden zakelijke kansen voor gebouwgerelateerde proposities en versnellen zo de energietransitie. We gaan graag met u in gesprek. Neem dus vooral contact met ons op voor een kennismaking.

Marcel
Marcel Dommisse
General Manager
+31 (0)6-11903674
marcel.dommisse@backhoom.nl
Tim
Tim van Kempen
Sales Manager
+31 (0)6-21284018
tim.van.kempen@backhoom.nl

Over BackHoom

BackHoom biedt inzicht in alle panden in Nederland. Ons Duurzaam Dataplatform bevat kenmerken van alle woningen en gebouwen. Van gevel- tot dakoppervlaktes en labelsprongen; onze rekenkern brengt het allemaal nauwkeurig in kaart. Met slimme algoritmes geeft ons platform gedetailleerde informatie over het verduurzamingspotentieel. Wij geloven in de kracht van een datagedreven energietransitie die gebaseerd is op feiten en niet op aannames. BackHoom (opgericht in 2017, 10 medewerkers en gevestigd Amsterdam) is een zelfstandig onderdeel van netwerkbedrijf van Alliander.