BackHoom geselecteerd voor pitch Dutch Future City Conference

Op 19 september vindt de eerste Dutch Future City Conference plaats. Voor deze conferentie schreef de organisatie een pitch uit voor bedrijven die hun smart city oplossing of vraag willen delen met het publiek. BackHoom is één van de bedrijven die geselecteerd is.

De organisatie ontving aanvragen van maar liefst 50 bedrijven en gemeenten uit heel Europa. Bij de selectie is ernaar gestreefd om een inhoudelijk brede selectie aan pitches te presenteren die bovendien zo concreet mogelijk zijn.

Dutch Future City Conference

Op 19 september 2018 organiseert de Future City Foundation samen met de Economic Board Utrecht, de Provincie Utrecht, de Jaarbeurs en met tal van andere partners de eerste editie van de Dutch Future City Conference in de Jaarbeurs in Utrecht. “Tijdens het congres wordt definitief afgerekend met het idee dat de ‘smart city’ over de toekomst gaat. Want niets is minder waar. De ‘smart city’ is nu en we moeten nu de goede bestuurlijke, politieke en technische beslissingen nemen om een stad te maken die klaar is voor de toekomst én leefbaar blijft. Centraal tijdens het congres staat het verbinden van vraag en aanbod. Zo komen we samen verder.”

Meet & Greet

In de netwerkruimte kunnen congresbezoekers het gesprek aangaan met de pitchers. Naast de pitches zijn er inspirerende keynote sprekers te beluisteren en kunnen de deelnemers aan de slag met de smart city in workshops.

Kijk voor meer informatie en het programma op www.future-city.nl/conference.

Zien we je daar?

 

Reacties zijn gesloten.